Вашата количка

Телефон за връзка:  +359879176864

Безплатна доставка на всички артикули при поръчка над 79 лв!

Помощна Информация

Винаги сме насреща за помощ от наша страна.

Често задавани въпроси

Поръчки и доставка

Доставката до клиента отнема 2-5 работни дни от обработката на дадената поръчка. С оглед на създалата се ситуация с COVID-19,  доставката може да отнеме 4-6 работни дни от обработката на дадена поръчка.

Да, можете да получите пратката в офис на Еконт, молим в полето „Бележки към поръчката“ да посочите адрес на куриерската фирма. Списък с офисите на Еконт можете да проверите ТУК >

В повечето случаи куриера ще информира получателя, но ние не можем да гарантираме това – куриерът няма такова задължение.

Най-лесният начин е да се свържете с куриерска фирма Еконт на номер: 0 7001 7300 или на страницата на Еконт и да подадете номера на пратката.

Ако желаете да поръчате даден артикул с бърза поръчка, просто попълнете Вашите имена и актуален телефонен номер за връзка с Вас. Наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточни детайлите относно артикула и начина на доставка.

Всички артикули се продават с безплатна доставка.

Плащането става посредством наложен платеж.Плащате на куриера при получаване на пратката.

Ако желате да смените продукт

Връщане и замяна

Ако стоката не отговаря на размера или не Ви удовлетворява. Връщате я и ние Ви изпращаме друг размер или друг подобен артикул. Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл sales@revue5.com или на телефон: 0879176864. Транспортните разходи в този случай са за Ваша сметка.

Свържете се с нас чрез имейл sales@revue5.com или на телефон: 0879176864 за да направите рекламация и да попълните формуляр за връщане. Закупеният продукт трябва да бъде изпратен обратно по куриер до офиса на REVUE5.COM  с адрес: гр. Сандански 2800, ул. „Македония“ 52

В случаите, когато онлайн магазин REVUE5.COM няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.

Възстановяването на заплатените суми става единствено по банков път. След приемане на върната стока ще получите информиращ имейл, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми при оставен коректен айбан в срок от 14 дни по реда описан във формуляра за връщане.

След като сте изпратили Вашата заявка тя се приема автоматично. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с нас на телефон: 0879176864

Рекламациите се разглеждат незабавно, но не по-късно от 14 дни от датата на получаване на рекламирания продукт. В подобен случай, моля, свържете се с нас на имейл sales@revue5.com или на телефон: 0879176864.

В пратката освен стоката поставете формуляр за връщане и всички останали документи, които са Ви били изпратени и ще помогнат по-бързо да установим Вашата поръчка.

Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма по Ваш избор, най-добре е да използвате пак фирмата куриер, по която е дошла пратката при Вас.

Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчка над 79 лв.

Лесно връщане на продукт

Можете да върнете продукт в рамките на 30 дни

Маркови продукти

Само оригинални продукти от известни марки

Лесно плащане

Плащане с наложен платеж

© Revue Five Website
Powered by Bobski [C.P.G]